BuddhaMassage

BuddhaMassage – by MaleneHansen’s Signaturbehandling

Denne massage er udviklet af Malene Hansen. Den er blevet min signaturbehandlig, idet den afspejler den ro og det velvære, som du får, når du kommer til behandling hos byMaleneHansen.

Har du brug for afslapning og få løsnet op i de spændte muskler fra lænd til isse, er det byMaleneHansen’s BuddhaMassage, du skal bestille.

Under massagen påvirkes meridianbaner, som giver energi og samtidig stimulerer dine organer, således der bliver skabt en mindre udrensning i din krop.

Her arbejdes med en kinesisk rygmassage kombineret med Ancient Thai massage, på ryggen, skuldre, nakke og arme med opvarmet olie i 30 minutter.

Ønsker du ekstra forkælelse bestiller du blot en BuddhaMassage i 45 minutter, hvor det er incl. ansigt- og hovedbundsmassage.

Denne rygmassage gives også til de større børn.

byMaleneHansen lægger stor vægt på æstetik, samt at af- og påklædning foregår i enerum. Under behandlingen er det kun det behandlede område, som er bart.

Det er vigtigt for mig, at kunne tilbyde BuddhaMassagen på denne fremgangsmåde, således ingen blufærdighedsgrænse bliver overtrådt.